Medewerkers
lucyna

Lucyna de Graaf – Strukowska, huisarts
Dr. de Graaf is van Poolse van afkomst. Ze werkt 4 dagen per week in de praktijk en is consulent voor Palliatieve Geneeskunde in de regio Noord-Holland Noord en Midden.
Tevens is dr. de Graaf opleider van huisartsen aan het AMC. Naast deze werkzaamheden heeft zij een nieuw aandachtsgebied waarin in zij in opleiding is tot cosmetisch/esthetisch arts.

stefanie

Stefanie IJzer – Kroijmans, huisarts.
Dr. IJzer werkt 3 dagen  in de praktijk. Over het algemeen op dinsdag, woensdag en donderdag. Zij is gestart om huisartsen via het AMC op te leiden.

Karin en Wanda, assistentes en sinds mei 2020 Ossop

Zij zijn vaste gezichten en aanspreekpunten van de praktijk.
Zij zijn gespecialiseerd in medische triage en verantwoordelijk voor een goede
organisatie van de praktijk. Naast werkzaamheden aan de telefoon en balie doen zij diverse medische verrichtingen en controles.

Yvonne Woertman , praktijkondersteuner somatiek
Yvonne begeleidt groepen van chronische zieke patiënten zoals diabetici, longpatiënten en personen die hart en vaatziektes hebben.  Tevens verricht zij organisatorische taken.

Aletta 
Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ). Zij is in de praktijk werkzaam ter ondersteuning van de huisarts bij psychische problematiek. U kunt door uw huisarts naar haar verwezen worden voor kortdurende behandeling van psychische klachten. Ook kunt u bij haar terecht voor ondersteuning wanneer u in een moeilijke situatie zit of wanneer u een luisterend oor nodig heeft.