Medewerkers
lucyna

Lucyna de Graaf – Strukowska, huisarts
Dr. de Graaf is van Poolse van afkomst. Ze werkt 4 dagen per week in de praktijk en is consulent voor Palliatieve Geneeskunde in de regio Noord-Holland Noord en Midden.
Tevens is dr. de Graaf opleider van huisartsen aan het AMC. Naast deze werkzaamheden heeft zij een nieuw aandachtsgebied waarin in zij in opleiding is tot cosmetisch/esthetisch arts.

stefanie

Stefanie IJzer – Kroijmans, huisarts.
Dr. IJzer is minimaal 1 dag in de praktijk aan het werk als vaste waarnemer.
In komende 2, 3 jaar gaat zij haar werkzaamheden hier uitbreiden.

 

Karin en Wanda, assistentes.

Zij zijn vaste gezichten en aanspreekpunten van de praktijk.
Zij zijn gespecialiseerd in medische triage en verantwoordelijk voor een goede
organisatie van de praktijk. Naast werkzaamheden aan de telefoon en balie doen zij diverse medische verrichtingen en controles.

Femke-e1488890082561-blackwhite

Femke Joustra, praktijkondersteuner somatiek
Femke begeleidt groepen van chronische zieke patiënten zoals diabetici, longpatiënten en personen die hart en vaatziektes hebben. Zij is geschoold in het begeleiden van mensen die van een verslaving af willen. Tevens verricht zij organisatorische taken.

Amber_1086-1-e1488890361608-blackwhite

Amber Morsch
Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ). Zij is in de praktijk werkzaam ter ondersteuning van de huisarts bij psychische problematiek. U kunt door uw huisarts naar haar verwezen worden voor kortdurende behandeling van psychische klachten. Ook kunt u bij haar terecht voor ondersteuning wanneer u in een moeilijke situatie zit of wanneer u een luisterend oor nodig heeft.